Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό
Ελαστικά Αυτοκινήτου » Επιβατικά » Θερινά » ContiSportContactTM Vmax

Περιγραφή

ContiSportContactTM Vmax
ContiSportContactTM Vmax ContiSportContactTM Vmax
ContiSportContactTM Vmax

Με το ContiSportContactTM Vmax, η Continental παρουσιάζει το πρώτο νόμιμο ελαστικό δρόμου το οποίο είναι ικανό για ταχύτητες μέχρι τα 360 km/h. Με αυτό καλύπτει τη σημαντική ανάγκη για χρήση σε υψηλές ταχύτητες, αλλά και τον αυξανόμενο αριθμό των αυτοκινήτων υπερ-υψηλών επιδόσεων μετά από βελτιώσεις (car tuning), με τις οποίες φτάνουν τελικές ταχύτητες πάνω από τα 300 km/h.

Ως πρώτο νόμιμο ελαστικό δρόμου της Continental μέχρι τα 360 km/h, το ContiSportContactTM Vmax μόλις κατέρριψε ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Record). Μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου για το ρεκόρ Γκίνες εδώ...

Το ContiSportContactTM Vmax είναι ο φυσικός διάδοχος του επιτυχημένου  ContiSportContactTM 2. Το πέλμα και ο σκελετός του προσαρμόστηκαν στις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις του ContiSportContactTM Vmax. Το ελαφρά μειωμένο βάθος πέλματος και η δομή πέλματος με περισσότερες αυλακώσεις στο εσωτερικό μέρος του ελαστικού μειώνουν τη δημιουργία θερμότητας. Οι νέες αυλακώσεις για μείωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό μέρος του ελαστικού σε συνδυασμό με τις βαθύτερες και πλατύτερες αυλακώσεις στο εξωτερικό μέρος έχουν συνέπεια την καλύτερη διάχυση της θερμότητας και επιτρέπουν ασφαλή και δυναμική οδήγηση και σε υψηλές ταχύτητες. Το πολυακτινικό περίγραμμα πέλματος βελτιστοποιημένο ως προς την απόδοση σε υψηλές ταχύτητες σε συνδυασμό με τα προσαρμοσμένα και ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα εγγυώνται ακρίβεια στην απόκριση χειρισμών ακόμη και κάτω από ακραίες φυγόκεντρες δυνάμεις.

 

Κατασκευαστής: Continental

 

Σύγκριση
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Προσφορές Περισσότερα
Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 2 [200xX]